Share on InstagramShare on Youtube

Popuni ovaj upitnik i sačuvaj preko 4.200 evra godišnje!

Klikni ovde za upitnik

Godinama BEZ potrebe daješ novac na ovo!
Nastavi da čitaš i saznaj kako da prestaneš sa time.

SIGURNO SI BIO U OVOJ SITUACIJI

Zbog trenutne zdravstene situacije rešio si da ne ideš svaki dan u kancelariju. Sve poslovne obaveze rešavaš od kuće. Sa klijentima se čuješ putem video poziva. Timski sastanci su takođe online. Taskove bez problema delegiraš Trelom. Ako iskrsne problem sve se rešiš kroz 2 ili 3 mail-a.

Nema dugog bezpotrebnog sastančenja.

Nema nervoznih vozača koji ti se ubacuju u traku na putu do konacelarije.

Čoveče, nema ni puta do kancelarije!

Dolazi kraj meseca. Pripremaš se da regulišeš sve svoje troškove. Plate zaposlenima, porez i doprinosi, zakup... Čekaj malo... ZAKUP?!?!

Ovaj mesec nisi proveo NI JEDAN JEDINI dan u kancelariji, ali imaš važeći ugovor sa zakupodavcem koji moraš da ispoštuješ. Pored toga tu su troškovi režije, račun za internet...

Kada se sve sabere ovaj mesec si doslovno bacio 500 evra niz vodu...

500 evra koje si mogao da potrošiš na ličnu edukaciju ili obuku za zaposlene.

500 evra koje si mogao da potrošiš na nabavku novog programa za rad.

U najmanju ruku, 500 evra koji si mogao jednostavno da uštediš.

Možda je i najgore od svega što te to isto čeka sledeći mesec... I onaj posle njega... I onaj sledeći sve dok se stvari ne vrate u normalu.

Kao i svaki put kada ne znaš šta da radiš, ideš na Google u nadi da ćeš naći odgovore...

Želim da ti olakšam potragu.

Ja sam Milan Trbojević.

Osnivač sam knjigovodstvene agencije Knjiški moljac specijalizovane za IT sektor i mali biznis koja broji preko 437 klijenta.

Nakon 8 godina rada sa IT preduzetnicima shvatam važnost optimizovanja troškova. Zbog toga sam sa svojim saradnicima kreirao moderno rešenje koje se zove...

VIRTUELNA KANCELARIJA

Virtuelna kancelarija je moderan princip kojim možete da smanjite troškove, ali i da se rešite dobrog dela bezpotrebne komunikacije sa državnim upravama.

Najjednostavnije objašnjenje virtuelne kancelarije je da ti "pozajmljuješ" nečije poštansko sanduče.

Kada radiš sa različitih lokacija i moraš (nažalost) da primaš poštu u fizičkom obliku, najisplativija opcija je da registruješ virtuelnu kancelariju.

Šta ti treba da uradiš?

Klikni dugme ispod koje vodi na kratak upitnik. (Trajaće manje od 1 minuta) Kontaktiraću te kako bi se dogovorili oko detalja. (U prvih 24h od prijave)

Klikni odve za upitnik

ŠTA DOBIJAŠ

Registracija sedišta firme

Prijem pošte

Skeniranje i čuvanje pošte

Eliminisanje troškova zakupa

ŠTA POSTOJEĆI KORISNICI KAŽU O VIRTUELNOJ KANCELARIJI

Opcija virtuelne kancelarije "Knjiški moljac" je idealna opcija za moje poslovanje. Kako sam često na putu i relaciji Beogad - Bor, gde takođe moja firma ima svoje kancelarije. Potrebe za tom uslugom su od početka postojale. Prijem i prosleđivanje pošte funkcioniše besprekorno. Brza i digitalna komunikacija, eventualno kurirska dostava ako je potrebno da se nešto fizički prenese, funkcionište odlično. Topla preporuka za uslugu virutelne kancelarije."

Miloš Petrović - Sparketing doo

"Virtuelna kancelarija "Knjiški moljac" je moderno rešenje koje će Vam mnogo olakšati poslovanje. Profesionalnost, tačnost i odgovornost. Svaka preporuka za Milana i njegov tim."

Herberi doo

"Još pri osnivanju svoje firme sam u dogovoru sa Milanom pristao na uslugu VK(virtuelne kancelarije) i jako sam zadovoljan. Sva pristigla pošta je organizovana i na jednom mestu, a ono što mi je potrebno mogu da dobijem u elektronskoj formi. Možda i najbtinije je ušteda vremena koju sam ostvario. Zaista sve pohvale!"

Neospindle doo

UPOZNAJ MILANA

Sajber knjigovođa i poreski savetnik,
specijalizovan za IT sektor i mali
biznis. Rođen u Beogradu one
godine kada je Crvena
Zvezda pokorila evropu i svet.
Osnivač je i vlasnik Knjigovodstva
Knjiški moljac i pokretač 1ovog bloga.
Pronalazač leka za birokratiju u
Srbiji i kreator društvene igre FT1P.

Klikni ovde i zakaži razgovor