Subvencije nacionalne službe za zapošljavanje

Današnja tema Subvencije nacionalne službe za zapošljavanje

Vaš poreski savetnik,

#ft1p Milan Trbojević

Transkript:

Današnja tema Subvencije nacionalne službe za zapošljavanje

Ja sam Milan Trbojević osnivač sam knjigovodstva Knjiški moljac

I pokretač bloga ft1p.rs

Na sajtu nacionalne službe za zapošljavanje imate subvencije odnosno konkurse za koje možete da aplicirate.

To su subvencije koje daje nacionalna služba za zapošljavanje ,neke od konkursa su subvencije za samo zapošljavanje ,subvencije za zapošljavanje novih radnika,subvencije za zapošljavanje invalida ,za organizovanje javnih radova i slično .

Na linku ispod ili iznad videa možete pogledati sve subvencije ,na tom linku ćete videti sve konkurse koje daje nacionalna služba tako da možete videti da li ima nešto što vama odgovara.

Pošto je trenutno ova situacija i nije moguće fizički to predati ,otovren je mejl koji takodje možete naći na sajtu nacionalne službe za zapošljavanje .

Preko koga aplicirate  i šaljete kompletnu dokumentaciju ,takoda pogledajte link

Hvala što ste gledali vidimo se sledeći put

Podelite ovo nekome kome je korisno,Ćao!

 

 

About author View all posts Author website

Milan Trbojević

Sajber knjigovođa i poreski savetnik, specijalizovan za IT preduzetnike. Osnivač je i vlasnik sajber Knjigovodstva Knjiški moljac i pokretač je ovog bloga. Angažovan je kao poreski savetnik za IT delatnost u ICT hub-u gde pomaže preduzetnicima i prevazilaženju biroktraskih prepreka. Angažovan u IT zajednici i specijalizovan za Startup kompanije i pronalaženja modela poslovanja u Srbiji.

2 CommentsLeave a comment

  • Zdravo Milane, hvala na savetima. Da li ja kao paušalac mogu da imam praktikanta (zvanično) i kako uplaćujem novac praktikantu? Nevezano za temu, ali se setih jer bih dodatno platio praktikanta na sumu koja NSZ daje praktikantu. Hvala puno!

     

Ostavite komentar

Loading...