Kako povećati prodaju?

Zanima te kako da povećaš prodaju. Daću ti realan primer koji se nalazi u Sloveniji i zove se Postojnska jama gde sam naučio tačno, i oni sve primenjuju, kako da povećaju prodaju. Odgledaj video do kraja i objasniću ti kako. Želiš da uanprediš svoj biznis, povećaš svoj profit, smanjiš vreme koje ti je potrebno za […]

Transkript

Zanima te kako da povećaš prodaju. Daću ti realan primer koji se nalazi u Sloveniji i zove se Postojnska jama gde sam naučio tačno, i oni sve primenjuju, kako da povećaju prodaju.
 Odgledaj video do kraja i objasniću ti kako. Želiš da uanprediš svoj biznis, povećaš svoj profit, smanjiš vreme koje ti je potrebno za biznis, radiš manje, a zarađuješ više. 
Klikni na link ispod ili iznad videa i prijavi se na besplatni trening i družimo se tamo. 
Vidimo se.
 Kad sam bio u Sloveniji u Postojnskoj jami oni savršeno primenjuju primere kako da povećate prodaju. Pre svega kada ulazite dobićete par opcija za kupovinu ulaznica. Znači kao u Meku dobićete ono samo burger, burger sa pomfritom i burger sa pomfritom i pićem, odnosu dobićete više da li idete u a samo jamu, odnosno u pećinu, da li idete i u muzeji, da li hoćete još nešto. 
Naravno tu već će neki broj ljudi platiti srednju ili najskuplju kartu. Druga stvar, naravno prodaju vam suvenire, možete da jedete usput i slično. Jedna ključna stvar koja je mene oduševila, ja sam kao i svaki turista došao u šorcu i majici i u samoj pećini je 10 stepeni. I naravno da sam iznajmio i platio dodatnih 5 EUR za iznajmljivanje praktično nekog ogrtača da mi ne bude hladno. I to je to, vi ste meni kao kupcu dali opciju da ja kupim više. Razmislite kako ovo možete da primenite u vašem blizinisu i glavna stvar dajte mi tri opcije. 
Nemojte da mi dajete jednu i onda mi pregovaramo oko jedne. Ja kad imam tri opcije ja nisam razmišljao da li je karta skupa tu gde ulazim, a jeste u odnosu sad na pećine recimo koje možete da vidite u Srbiji na primer čak i u regionu, nego sam razmišljao koja je meni najpovoljnija opcija od ove tri. Razmislite o tome to isto primenjuje McDonald's i videćete ga na 1.000 različitih mesta. Počnite ovo da uviđate, ako ste uvideli nešto slično pišite mi u komentaru. Vidimo se. Ćao.

Vaš komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Scroll to Top